Sorggruppe for unge

En sorggruppe er et sted, hvor du kan tale med andre, som også har mistet. Her er plads til at tale om det, der er svært, og om alle minderne. Her er der rum for både smil og tårer.

I en sorggruppe er der tavshedspligt, så du kan sige, hvad du tænker og føler. Sorggruppen kan også være stedet for nye bekendtskaber, fordi du kommer til at tale med jævnaldrende, som også er ved at finde ud af, hvordan de skal leve med deres sorg.

Gruppen er for unge voksne i alderen 16-30 år og de mødes tirsdag aften i lige uger i vores lokaler på Odshøjvej 7B i Viborg.

 

Sorgen forsvinder ikke, men du får lidt luft omkring dig , når du taler om det

Sorggruppedeltager

Sorggruppe for voksne

Mange, der mister, har stor glæde af at deltage i en sorggruppe. Her kan vi dele sorgen og glæden med hinanden, og her møder vi andre, der også har mistet, og som derfor kan forstå, at vi er kede af det, og som kan rumme, at vi græder og giver udtryk for svære følelser og tunge tanker.

Sorggruppe for børn

Har du mistet din far eller mor, og er du mellem 8 og 12 år, er du velkommen i vores sorggruppe for børn. Vi vil snakke, og der vil hver gang være nogle lege eller øvelser, som sætter snakken i gang, og som tit også får os til at grine.

Sorgkorps

Når vi mister en af vores nærmeste, fylder sorgen ofte så meget, at vi ikke kan rumme andres sorg og derfor ikke er klar til at være med i en evt. sorggruppe. I denne situation kan man i stedet have glæde af at møde et menneske, der har haft et lignende tab.