Økonomisk støtte til konfirmation.

Det kan for nogle familier være en økonomisk uoverskuelig begivenhed at fejre konfirmation. Derfor er det muligt at søge om økonomisk støtte hos Kirkernes Sociale Arbejde. Dette sker gennem den lokale præst.

Viborg Stift indsamlede for et par år siden konfirmationskjoler, som blev videregivet til en række genbrugsbutikker i stiftet, så kig ind i den lokale genbrugsbutik og se om du kan gøre et godt køb.

I Kirkernes Sociale Arbejde indsamler vi også brugte konfirmationskjoler. Dem kan man få lov at se og købe billigt, hvis det har interesse.

Diakonidage for konfirmander

Diakonidage er for et konfirmandhold og holdets præst. Det er muligt at sammensætte et program, der varer enten en dag eller to dage. Diakonidage med overnatning foregår i Pilgrimshuset ved siden af Viborg Domkirke.

Læs mere om arrangementet

Hjælp foreningen med at hjælpe andre

Sparegris

Erhvervsmedlem

Virksomheder kan for 1.000 kr. årligt tegne et erhvervsmedlemsskab og gøre en forskel for mennesker i en udsat livssituation.

Sparegris

Privatmedlem

Privatpersoner kan ved at indmelde sig som støttemedlem støtte vores sociale arbejde med 200 kr. årligt.

Pengesaek

Produkter

Vi tager også gerne imod produkter og materialer vi kan bruge til vores arrangementer Mv. For eksempel kaffe, sodavand, slik og andre langtidsholdbare produkter, samt materialer som servietter, børnefødselsdagsgaver, engangskrus stearinlys og meget mere.

Pengesaek

Engangsbeløb

Ønsker du at støtte vores arbejde, kan du indbetale et beløb på Kirkernes Sociale Arbejdes bankkonto: reg.: 9255 –  kontonr.: 2640002621.